Aanbod

Werk met mij via internet

Vanuit je luie stoel leren om krachtige opvoedtips toe te passen. In 3 x 20 minuten naar meer conflictvrije dagen in je gezin en meer vrije tijd voor jezelf.

 

Ik kom bij je thuis

Woon je binnen een straal van 25 kilometer rondom de stad Groningen? Ontvang dan krachtige opvoedtips aan je eigen keukentafel.

Please reload

 
Ik heb me gesteund gevoeld en was blij met de
snelheid waarmee de hulp kon starten. Enkele
woorden die ik Anneke wil geven zijn:
praktijkervaring, erkenning, herkenning, betrokkenheid, serieus nemen, gelijkwaardigheid, spontaniteit en levenservaring.

 

Fam. B. te Groningen
Goed om te weten
 

Kamer van koophandel

Bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 01144736.

 

 

Kwalitetisregister Jeugd

Bij het Kwaiteitsregister Jeugd geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional onder nummer120006668.

 

Algemene voorwaarden

Bij individueel contact komt het in het kort hier op neer dat we samen een duidelijke, heldere afspraak maken. Als je iets dwars zit vertel het me. Als er iets verandert laten we elkaar dit tijdig weten.

Als je verhinderd bent graag 24 uur van tevoren doorgeven. Bij ziekte gewoon even mailen, appen of bellen. Laat me zo ook weten als je een afspraak wil verzetten.

Als er iets is neem dan contact met me op. Doen!

Betalingen zou ik graag ontvangen binnen 14 dagen na de factuurdatum. De factuur ontvang je digitaal. voor prijzen e.d. zie ook hier.

Bijzonder curator

Sinds augustus 2018 ben ik gecertificeerd Bijzonder Curator Jeugdzaken. Kijk hier voor mijn registratie.

 

Ik word ingeschakeld door (kinder)rechters als ouders met elkaar in conflict zijn en kinderen in de knel komen, of als een kind een conflict heeft met één van de ouders of voogd.

Ik werk als onafhankelijk persoon en na onderzoek adviseer ik de rechter over wat ik het beste acht voor het kind gezien de omstandigheden.

 

Als ouder of kind kun je zelf ook vragen om mij als bijzonder curator bij de rechter. Wil je dat? Mail me dan op info@annekeghdeboer.com of bel me op 06 1111 94 14

 

Privacy verklaring

Dit is de privacyverklaring van mij, Anneke GH de Boer van Bureau de Boer; Opvoeden in No-nonsense Stijl. Op zich kan ik kort zijn. Ik geef je gegevens nooit of te nimmer aan derden.

Als ik dat al zou doen omdat dat qua samenwerking met andere mensen rondom je gezin handig zou zijn, dan alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming en alléén mondeling.

 

Welke gegevens bewaar ik en waarom?

Ik bewaar gegevens van klanten in de vorm van een intake- en evaluatieformulier. Ik bewaar ook emailadressen en telefoonnummers van klanten en/of belangstellenden die contact  zochten via de website.

Ik bewaar het intakeformulier om contact met je te kunnen opnemen en om je opvoedkwestie en situatie rondom je gezin te onthouden. Ik bewaar je evaluatieformulier omdat daarin staat of je tevreden bent en waarover dan. Emailadressen bewaar ik om je emails te kunnen sturen. Je telefoonnummer om je te kunnen bellen.

Waar bewaar ik alles en voor hoelang?

Ik bewaar intake en evaluatieformulieren 10 jaar op een externe harde schijf los van laptop en PC. Emailadressen van ouders en belangstellenden bewaar ik in het emailprogramma behorende bij de website. Je telefoonnummer zit in mijn bureautelefoon.

Wil je je gegevens veranderd of verwijderd hebben?

Dat kan altijd! Neem dan contact op met mij via dit emailadres: info@annekeghdeboer.com ik reageer binnen 2 werkdagen.

Nood

Als ik mijn bureautelefoon verlies of gehackt wordt op internet, dan hoor je dat z.s.m. Als ik er zelf niet meer bij kan dan stel ik je meteen op de hoogte via social media (facebook of linkedin).

Beroepscode

Alles wat we uitwisselen mondeling én schriftelijk blijft tussen ons. Ik handel met respect voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.

Ik volg de beroepscode van de NVO.

Wat je verder nog moet weten

Als er bij het traject sprake is van inkomensafhankelijke prijzen dan deel je jezelf in, in overleg met mij. Ik vraag niet naar loonstroken en controleer niks want dat vind ik onzin. Ik stel eerlijkheid wel op prijs. Ik zou het fijn vinden als je het verkregen materiaal met respect behandeld en voor jezelf gebruikt.

 
"...Ik had echt wat aan de tips, hoe ik dingen anders kon doen. En ik kon het gelijk toepassen. Het harde huilen is gestopt en ik hoef ook niet meer streng te straffen. In plaats daarvan is de sfeer nu positief. Onze dochter is nu vaak lekker aan het spelen en echt veranderd. Ze is ook rustiger en komt knuffels halen bij mij. Als ik haar nu corrigeer dan helpt dat goed. Ik ben blij dat alles nu weer positief is en ik niet meer zo streng hoef te corrigeren. Ik kan het nu echt anders doen.."
 

Fam. B. te Oostwold

Heb je een vraag of kwestie?

Klik op de foto en plan een gratis gesprek in mijn agenda

© 2020  AGH de Boer

 

   Opvoeden in no nonsense stijl

 

  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel