top of page

Aanbod

Een wijs jongetje: goed om te weten

Goed om te weten

Kamer van Koophandel

Beroepscode

Bijzonder Curator Jeugdzaken

Bij de kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 01144736.

Op grond van de KOR (kleine ondernemersregeling) wordt er geen BTW gerekend of vermeld.

Ik volg de beroepscode van het NVO.

Eerder bij het Kwaliteitsregister Jeugd geregistreerd als Jeugd- en Gezinsprofessional onder nummer 120006668.

Je kunt de rechter vragen om mij als bijzonder curator je zaak te laten bekijken. Ik adviseer dan de rechter over wat ik het beste acht. Voor contact klik hier

"...Ik had echt wat aan de tips, hoe ik dingen anders kon doen.
En ik kon het gelijk toepassen. Het harde huilen is gestopt en ik hoef ook niet meer streng te straffen. In plaats daarvan is de sfeer nu positief. Onze dochter is nu vaak lekker aan het spelen en echt veranderd. Ze is ook rustiger en komt knuffels halen bij mij. Als ik haar nu corrigeer dan helpt dat goed. Ik ben blij dat alles nu weer positief is en ik niet meer zo streng hoef te corrigeren. Ik kan het nu echt anders doen.."
 

Fam. B. te Oostwold

Algemene voorwaarden

  1. Bij individueel contact maken we duidelijke afspraken over wanneer we samenkomen, over huiswerk, opdrachten en evaluatie. Als er iets verandert laten we elkaar dit tijdig weten.

  2. Als je verhinderd bent graag 24 uur van tevoren doorgeven via sms of telefonisch. Lukt dat niet dan geldt het afgesproken tarief per uur en reken ik 1,5 uur. (De gemiddelde duur van een bijeenkomst.) Bij ziekte z.s.m. smsen of bellen.

  3. Als je iets dwars zit vertel je me dat eerlijk en neem je contact met me op. (Ik ga plezierig om met feedback en/of kritiek en luister graag naar je.)

  4. Betalingen ontvang ik graag binnen 14 dagen na de factuurdatum. De factuur ontvang je digitaal. Voor prijzen e.d. zie hier.

  5. Als er bij het traject sprake is van inkomensafhankelijke prijzen dan deel je jezelf in, in overleg met mij. Ik vraag niet naar loonstroken en controleer niks want dat vind ik onzin. Ik stel eerlijkheid wel op prijs. Ik zou het fijn vinden als je het verkregen materiaal alleen voor je eigen gezin of kindcentrum gebruikt.

  6. De privacyverklaring vind je hier

 
Ik heb me gesteund gevoeld en was blij met de snelheid waarmee de hulp kon starten. Enkele woorden die ik Anneke wil geven zijn:
praktijkervaring, erkenning, herkenning, betrokkenheid, serieus nemen, gelijkwaardigheid, spontaniteit en levenservaring.

 

Fam. B. te Groningen
foto keukentafel.jpg

 

Ik kom bij je thuis

Woon je binnen een straal van 25 km rondom de stad Groningen? Ontvang dan krachtige opvoedtips aan je eigen keukentafel.

Afbeelding2.png

Werk met mij als pedagogisch coach

Zet mij als pedagogisch coach in of vraag me een training te verzorgen. Voor een objectieve blik die de pedagogische kwaliteit ondersteunt, waarborgt  en/of kan vergroten.

Algemene voorwaarden
bottom of page