top of page
"...Bij deze willen we te kennen geven dat we de samenwerking met Anneke als zeer prettig hebben ervaren. De cursus die gegeven werd was zeer deskundig en waardevol. Men was zeer enthousiast.

Ik zou mensen echt aanbevelen om met Anneke in zee te gaan. Zeer deskundig, betrouwbaar."

Joan Creebsberg

manager kinderopvang

Aanbod

Werk met mij aan kwaliteit in je kindcentrum

 Je kunt mij inhuren als trainer voor je kindcentrum. Ik geef de trainingen: positief opvoeden, conflicten met kinderen en werken met baby's (erkend via NJI.nl).

Please reload

Goed om te weten
 

Kamer van koophandel

Bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 01144736.

 

 

 
Ik heb me gesteund gevoeld en was blij met de snelheid waarmee de hulp kon starten. Enkele woorden die ik Anneke wil geven zijn: praktijkervaring, erkenning, herkenning, betrokkenheid, serieus nemen, gelijkwaardigheid, spontaniteit, levenservaring.

Fam. B.

 

 
 

 

Beroepscode

Alles wat we uitwisselen mondeling én schriftelijk gaat op basis van wederzijds respect en vertrouwen en blijft tussen ons. Ik handel met respect voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.

Ik geef je gegevens nooit aan derden. Ik volg de beroepscode van de NVO

Algemene voorwaarden

Bij individueel contact komt het in het kort hier op neer dat we samen een duidelijke, heldere afspraak maken. Als je iets dwars zit vertel het me. Als er iets veranderd laten we elkaar dit tijdig weten.

Als je verhinderd bent graag 24 uur van tevoren doorgeven. Bij ziekte gewoon even mailen. Mail me ook als je een afspraak verzet.

 

Bij het afnemen van een onlineles of programma betaal je alvorens je de les of het programma ontvangt. Let erop dat je emailadres correct is! Als er iets is neem dan contact met me op.

Wat je verder nog moet weten

Qua prijsklasse deel je jezelf in. Als je wilt kun je mij daarmee bedotten. Ik vraag niet naar inkomensbescheiden en controleer niks want dat vind ik onzin. Ik stel eerlijkheid op prijs. Ik zou het fijn vinden als je het verkregen materiaal met respect behandeld en voor jezelf gebruikt.

bottom of page